Natisni
Zadnja posodobitev Nedelja, 12 Februar 2012 Napisal VrBo

Vse je pripravljeno za za razstavo ob vstopu Slovenije v EU. To bo največja razstava, ki jo je do sedaj pripravljalo naše društvo.

Tako bo prvi del razstave posvečen likovnim delom, ki so jih učenci ustvarili na standardno poštno dopisnico in sicer na temo »Slovenija-članica združene Evrope«. Na razpis so se odzvale sledeče šole: OŠ Muta, OŠ Vuzenica, OŠ Radlje ob Dravi, Prva OŠ Slovenj Gradec, OŠ EPP Muta, OŠ Podgorje, OŠ Javorje. Likovna dela bo ocenjevala tričlanska strokovna komisija, ki bo izbrala 3 najboljša dela in jih tudi nagradila.

Drugi del razstave pa je namenjen netekmovalni filatelistični razstavi, na kateri poskušamo predstaviti različna področja in možnosti ki jih ponuja ukvarjanje z zbirateljstvom. Tako bodo poleg poštnih znamk razstavljene tudi druge zanimivosti s področja filatelije (pošte in poštne zgodovine), kot so razglednice, poštni žigi...... Zbirke bodo prispevali člani našega društva, sodelovala pa bodo tudi druga filatelistična društva s Koroške in bližnje okolice (Ravne na Koroškem, Slovenj Gradec, Žalec-mladinski krožek). Razstava bo organizirana v prostorih gasilskega doma v Vuzenici in sicer v času od 30.04.2004 do 09.05.2004 in vabimo vse, ki bi si želeli razstavo ogledati, da jo obiščejo.

Pripravljena je tudi spominska izdaja (razglednica) in priložnostni žig, ki bo v uporabi na pošti Vuzenica dne 30.04.2004.

z300404

Na strani je 27 gostov in ni članov .

Joomla Business Templates by template joomla